Ανακοίνωση Δήμου Ικαρίας Για τη Διαδικασία Οικονομικής Ενίσχυσης Πληγέντων Πολιτών από το Σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΔΗΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ 30ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για την διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης πολιτών που έχουν πληγεί από τον σεισμό. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν το Ειδικό Έντυπο –Αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ανά περίπτωση, στο κατα τόπο Δημοτικό κατάστημα της Ενότητας στην οποία διαμένουν.

Τα επιδόματα αυτά αφορούν :

1.Επίδομα πρώτων βιοτικών αναγκών ποσού 600,00 ευρώ για κάθε νοικοκυριό που η κύρια κατοικία του έχει πληγεί .

2.Επίδομα για την αντιμετώπιση απλών επισκευαστικών εργασιών ή και την αντικατάσταση οικοσκευής κύριας κατοικίας έως 6.000 ευρώ.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΙΟΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ /ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ):

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΛΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΗΣ(ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ /ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ):

***Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 27-11-2020***