• 22753 50 401
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ


Σε συνέχεια όσων έχουν  επισημανθεί με τις 162/2016 (Διεκδίκηση  δασών και δασικών εκτάσεων του νησιού), 19/2021 (Επί της ανάρτησης δασικού χάρτη των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ικαρίας) και 53-2024 («ΔΑΣΙΚΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΗΣ  ΙΚΑΡΙΑΣ και ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ) ομόφωνες αποφάσεις Δ.Σ.
Ο Δήμαρχος Ικαρίας πιστεύοντας ότι πρέπει να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες μέγιστης συσπείρωσης φορέων και δημοτών, για την αντιμετώπιση της επίθεσης συμφερόντων στην Ικαρία και το φυσικό της περιβάλλον.
Απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στην συγκέντρωση που οργανώνει ο Δήμος Ικαρίας την Παρασκευή 19 Ιούλη (9 μ.μ) στην πλατεία Ευδήλου.

Ταυτόχρονα αναδεικνύουμε ότι χωρίς επαρκή χρηματοδότηση δεν μπορούμε να έχουμε το απαραίτητο προσωπικό και εξοπλισμό με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες του Δήμου όχι μόνο να υπολειτουργούν αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού μας.


© 2024 Δήμος Ικαρίας Beta Edition