• 22753 50 401
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημέρωση για τους ωφελούμενους του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας ΟΑΕΔ Νο 4/2020


Ο Δήμος Ικαρίας ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωφελούς προγράμματος ΟΑΕΔ Νο 4/2020, που θα προσληφθούν στον Δήμο μας, τα εξής:

  • Η αποστολή του συστατικού σημειώματος καθώς και των απαραίτητων δικαιολογητικών θα γίνεται ηλεκτρονικά σαρωμένα (όπως προβλέπεται στο κεφ. 10.5 της Δημόσιας πρόσκλησης 4/2020 του ΟΑΕΔ) στο email: gram@ikaria.gov.gr (με τίτλο oaed 4/2020)

  • Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τα γενικά και τυχόν τυπικά προσόντα καθώς και οι τίτλοι σπουδών περιγράφονται στο κεφάλαιο 6 και στα παραρτήματα ii και iii της δημόσιας Πρόσκλησης του ΟΑΕΔ.

Συνεπώς οι ωφελούμενοι πρέπει να συγκεντρώσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά και να τα αποστείλουν στον Δήμο Ικαρίας με τον προαναφερόμενο τρόπο.

Η μη υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών επιφέρει τον αποκλεισμό του ωφελούμενου.

Για την διευκόλυνσή σας παραθέτουμε έντυπο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και υπόδειγμα υπεύθυνης δήλωσης του Ν. 1599/1986, που πρέπει να συμπληρωθούν και να υπογραφούν από τους ωφελούμενους, ώστε να αποσταλούν ηλεκτρονικά σαρωμένα στο email: gram@ikaria.gov.gr (με τίτλο oaed 4/2020)

 


© 2024 Δήμος Ικαρίας Beta Edition