• 22753 50 401
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

WIFI4EU:Δωρεάν wifi σύνδεση σε δημόσιους χώρους του Δήμου Ικαρίας


WIFI4EU:Δωρεάν wifi σύνδεση σε δημόσιους χώρους του Δήμου Ικαρίας

 

Ο Δήμος Ικαρίας ολοκλήρωσε, πριν από λίγες μέρες, το έργο Ανάπτυξη Ασύρματων Ευρυζωνικών δικτύων , στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας WiFi4EU. Πρόκειται για έργο εγκατάστασης δωρεάν σημείων ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πραγματοποιήθηκε εγκατάσταση κεραιών παροχής ασύρματου Wi-Fi, σε 3 γεωγραφικά σημεία:

  1. Αγ. Κήρυκος (Λιμάνι)

  2. Εύδηλος (Λιμάνι)

  3. Ράχες

 

Το ασύρματο δίκτυο που αναπτύχθηκε από τον όμιλο Euroaxes σε συνεργασία με το Δήμο δίνει την ευκαιρία στους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου Ικαρίας να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες, το internet και να αναπτύξουν την τοπική επιχειρηματικότητα, μέσω της απρόσκοπτης πρόσβασης στην νέα Ψηφιακή Εποχή.

Για την σύνδεση στο δίκτυο, επιλέγουμε το δίκτυο WiFi4EU στην φορητή μας συσκευή και εν συνεχεία επιλέγουμε “σύνδεση” (login) στην πύλη υποδοχής.Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "WiFi4EU Αυτόματη σύνδεση a WiFi4EU Καλώς ήρθατε στο Δήμο Ικαρίας Welcome to the Municipality of karia Login Powered by cnMaestro"


© 2024 Δήμος Ικαρίας Beta Edition