• 22753 50 401
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ηλεκτρονική διαβούλευση για το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) Δήμου Ικαρίας.


Πείτε μας την γνώμη σας!
 
Ο Δήμος Ικαρίας συγκαταλέγεται μεταξύ των Δήμων της χώρας μας που εντάχθηκε προς χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.).
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται ηλεκτρονική διαβούλευση για την καταγραφή των απόψεων φορέων και πολιτών σχετικά με την χωροθέτηση των σημείων επαναφόρτισης Ηλεκτρονικών Οχημάτων εντός των ορίων του Δήμου με σκοπό τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και χρηστικού δικτύου ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών της περιοχής.
Τα αποτελέσματα της Διαβούλευσης θα ληφθούν υπόψη στον τελικό σχεδιασμό του δικτύου των σημείων επαναφόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων εντός των ορίων του Δήμου.
Σας καλούμε να εκφράσετε τις απόψεις και τα σχόλιά σας με αποστολή email στο: info@ikaria.gov.gr καθώς με αυτό τον τρόπο όλοι μαζί συν-σχεδιάζουμε το μέλλον του τόπου μας, συμβάλλουμε στην επίλυση των καθημερινών μας προβλημάτων και στη βιώσιμη ανάπτυξη.
Η διαβούλευση επί των μελετών που έχουν εκπονηθεί και παρατίθενται στην ιστοσελίδα του Δήμου στους ακόλουθους συνδέσμους https://ikaria.gov.gr/.../attachments/download/1774.html
θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021.
 

© 2024 Δήμος Ικαρίας Beta Edition