• 22753 50 401
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένταξη προμήθειας απορριματοφόρου στο "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ"

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ _4.1.2021

Ο καινούριος χρόνος καλωσόρισε το Δήμο Ικαρίας με το χαρμόσυνο γεγονός της ένταξης και χρηματοδότησης μέσω του “Φιλόδημος ΙΙ ” του νέου και σύγχρονου απορριμματοφόρου, προϋπολογισμού 96.000 περίπου, που ενίσχυσε το στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας πριν από λίγο καιρό.

Η απόκτηση του νέου οχήματος ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων, να βελτιώσει τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας του προσωπικού της αλλά και να εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες του νευραλγικού τομέα της καθαριότητας, καθότι αρκετά από τα παλιά οχήματα καθίστανται συχνά μη λειτουργικά, απαιτώντας πολλές φορές αρκετά δαπανηρές επισκευές.

Η πρόταση για την ένταξη και τελική χρηματοδότηση αυτή κατατέθηκε μόλις στις αρχές του προηγούμενου μήνα και στην εκπνοή του 2020 πιστώθηκε στο ταμείο του Δήμου μας η αντίστοιχη επιχορήγηση, αναδεικνύοντας τη συνεχή προσπάθεια του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων των προς πραγματοποίηση έργων χωρίς να επιβαρύνεται το ταμείο του Δήμου και κατ΄ επέκταση οι δημότες.

Αισιοδοξούμε και συνεχίζουμε να διεκδικούμε να πάρουμε ό,τι δικαιούμαστε.


© 2021 Δήμος Ικαρίας Beta Edition