• 22753 50 401
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αίτημα Δημάρχου για Ενημέρωση σχετικά με τα Ακτοπλοϊκά Δρομολόγια από και προς Ικαρία


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                              Άγιος Κήρυκος  7.10.2020

ΔΗΜΟΣ  ΙΚΑΡΙΑΣ                                                                                            Αρ. Πρωτ .5834

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Άγιος Κήρυκος Ικαρίας Τ.Κ. 83300

Τηλ: 2275350401

Φαξ: 2275022215

Email: dak2@otenet.gr

 

 

 

ΠΡΟΣ:  

κ. Διονύση Θεοδωράτο

Εμπορικό Διευθυντή (CCO)

Attica Group

                                                                                                             

Θέμα : Ενημέρωση για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς Ικαρία

Ενόψει της κατάρτισης του προγράμματος για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια  της επερχόμενης θερινής  περιόδου, ο Δήμος Ικαρίας επιθυμεί να λάβει ενημέρωση σχετικά  με τις ημέρες και τις ώρες εκτέλεσης των δρομολογίων που εξυπηρετούν τους λιμένες Αγ.Κηρύκου και Ευδήλου.

Όπως ήδη γνωρίζετε, η Ικαρία είναι ένα ακριτικό νησί με χιλιάδες μόνιμους κατοίκους, οι οποίοι μεταβαίνουν συχνά προς τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά και με χιλιάδες τακτικούς και νέους επισκέπτες, που επιλέγουν το νησί μας κυρίως για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Κρίνεται συνεπώς επιτακτική η ανάγκη του Δήμου μας για έγκαιρη ενημέρωση επί του προγραμματισμού, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον εμπορικό και τουριστικό κόσμο της Ικαρίας να προετοιμαστεί κατάλληλα αλλά παράλληλα και πάνω απ’ όλα να επικυρωθεί ότι θα αποτελεί εξασφάλιση για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού στο σύνολό τους.

Με εκτίμηση,

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΙΚΑΡΙΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ


© 2024 Δήμος Ικαρίας Beta Edition